(recept
si oblíbilo 20 návštěvníků)
KUŘECÍ ŘÍZEČKY PEČENÉ V TROUBĚ BEZ TUKU podle mojí maminky, jiné už neděláme

Potřebné ingredience
Na 1kg kuřecích prsíček potřebujeme: 2 lučiny, 1 lžička kari, půl kostky masoxu, 2 vejce, hladká mouka, strouhanka, 1 lžíce oleje
Postup přípravy
maso naklepat, osolit a opepřit, na talíři rozmícháme lučiny, kari, rozdrobíme masox, olej a vejce, důkladně promícháme, aby jsme neměli kousky, maso obalujeme nejdříve v hladké mouce, potom v lučinové směsi a nakonec ve strouhance, Plech vyložím pečícím papírem, můžeme ale nemusíme potřít troškou oleje, maso naskládáme vedle sebe a pečeme asi při 180stupnů podle potřeby, otočíme a ještě chvíli pečeme z druhé strany.
JSOU OPRAVDU LUXUSNÍ A JINÉ UŽ MÁ RODINA NECHCE. DOBROU CHUT
JSOU OPRAVDU LUXUSNÍ A JINÉ UŽ MÁ RODINA NECHCE. DOBROU CHUT
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
justyna123
(upraveno)
16. 11. 2012, 10:37
Opravdu nevypadají moc chutně...my je děláme také v troubě,ale rozdrtím brambůrky-lépe pikantní příchuť a v tom obalím a peču na pečícím papíru, žádný tuk nepřidávám.Nejsou sice už tak dietní,ale když si spočítám kalorie,není to zase tak hrozné,místo lučiny,která tedy moc dietní není nakládám do jogurtu.Tohle alespoň podle fotografie bych si obědu nedala.Jíme přece i očima...
nahlásit
svetluskad
(upraveno)
22. 3. 2012, 8:58
Bohuželse přidám že na pohled mě nezaujalo tudíš ani skoušet nebudu
nahlásit
ATOMKA
(upraveno)
4. 2. 2012, 21:20
Každý si je může upéct podle své chuti, jen mi přišlo škoda, že to tu všichni kritizují aniž by to zkusili a přitom to byla opravdu dobrota.
nahlásit
ATOMKA
(upraveno)
4. 2. 2012, 13:08



nahlásit

bianco
(upraveno)
4. 2. 2012, 17:15
@ATOMKA
Děkuji Alice, jsou opravdu moc dobré. Akorát my je máme raději více pečené. Možná kdyby nebyla fotka, nejsou tady takové komentáře.
nahlásit

marz
(upraveno)
2. 10. 2011, 12:10





nahlásit
teratyb
(upraveno)
1. 10. 2011, 18:14
Me to teda take prijde divne
vypadaji suchy,spaleny,nestavnaty!!!!!!!


nahlásit

Kamis1
(upraveno)
22. 9. 2011, 5:22
Vypadají jako spálené
a proč přidáváte masox
?Samá sůl






nahlásit

bianco
(upraveno)
23. 9. 2011, 10:47
@Kamis1
je to chutnější s tou lučinou, zkuste a uvidíte sama, úplně jiná chut než klasika
nahlásit
NC-Jenifer
(upraveno)
21. 9. 2011, 15:12
to si můžu dát rovnou uvařený prso ve vodě a k tomu strouhanku

nahlásit

Marcela 1980
(upraveno)
20. 9. 2011, 10:07
neni to nejak pricmoudle???

nahlásit

žabkagabka
(upraveno)
20. 9. 2011, 9:38
Paní Lucko, vidím, že máte rádi řízečky skoro bez tuku jako my. Z trouby to je opravdu suchoň, to víme asi všichni
Pokud Vám můžu poradit a chcete si pochutnat na šťavnatých řízečkách, kupte si fritézu TEFAL s horkovzduchem. To je naprosto bezkonkurenční na takové vaření a pochutnáte si tak, jako my
Lze v tom dělat takřka cokoliv a s minimem tuku. Mějte se a pěkný den Gabi






nahlásit

bianco
(upraveno)
21. 9. 2011, 10:33
@žabkagabka
Děkuji za doporučení. Určitě se časem po něčem podívám.

nahlásit

giigiina
(upraveno)
20. 9. 2011, 13:39
@žabkagabka
my máme taky fritézu Tefal a můžu taky doporučit



nahlásit

evicela
(upraveno)
19. 9. 2011, 11:08

nahlásit

bianco
(upraveno)
20. 9. 2011, 8:14
@evicela
šťavnaté nejsou, když se dělají v troubě nasucho, ale chuťově jsou dobré, spálené také ne, jen více opečené
nahlásit
janulka44
(upraveno)
17. 9. 2011, 7:42
To na té fotce snad ani jedlé není.Úplně jsem se toho lekla a upřimně-jíst bych to teda nechtěla.



nahlásit

bianco
(upraveno)
17. 9. 2011, 13:37
@janulka44
fotka hodně zkresluje, tak strašně to nevypadalo...
nahlásit
mariecha
(upraveno)
16. 9. 2011, 22:49
ALE NIJAK CHUTNĚ NEVYPADAJÍ
nahlásit

plamenek
(upraveno)
16. 9. 2011, 22:03
Podle fotky jsou nějak spálené, jinak , ale do všeho dávat masox nebo bujon?Jen sůl a chemie.
nahlásit

bianco
(upraveno)
16. 9. 2011, 19:57
@plamenek
Dala jsem masox.
nahlásit
Zrušený účet
(upraveno)
16. 9. 2011, 19:37
Já to vyzkouším

nahlásit

bianco
(upraveno)
16. 9. 2011, 19:24
Jestli někoho foto odrazuje, tak se omlouvám. Ale my máme rádi spíše více opečené. Ne světlé.
nahlásit

retriever
(upraveno)
16. 9. 2011, 14:53
co to je na tom talíři,proboha

nahlásit
janeckula
(upraveno)
16. 9. 2011, 23:50
@retriever
žižek, ne



nahlásit

Michaela_
(upraveno)
19. 9. 2011, 11:00
@janeckula

nahlásit

ssonda
(upraveno)
16. 9. 2011, 14:50
no mě taky moc luxsní nepřipadají

nahlásit

luccess
(upraveno)
16. 9. 2011, 14:52
@ssonda
Jsem se v první chvíli lekla, co to na obrázku je.

nahlásit

Vanusak
(upraveno)
16. 9. 2011, 14:48
2 lučiny myslíte ty malé kostky? A tyhle jsou asi trochu připeklé, ne? Jinak si myslím, že by nebyly tak tmavé.

nahlásit

bianco
(upraveno)
16. 9. 2011, 19:25
@Vanusak
Ano ty dvě malé kostky.
nahlásit
kutilka2
(upraveno)
16. 9. 2011, 13:56
Recept vypadá dobře ale to foto mě odrazuje.Omlouvám se počkám na další ohlasy a pak se uvidí.

nahlásit

Pami
(upraveno)
16. 9. 2011, 14:01
@kutilka2
Mě to taky napadlo,ale recept mě zaujal. Paní zvolila ne zrovna dobré foto.


nahlásit